Ons uitgangspunt is dat bomen het beste af zijn zonder ingrijpen van de mens. De combinatie boom en zijn omgeving is vaak de reden om een boom goed te onderhouden. Boomwereld kan u van dienst zijn bij alle voorkomende vormen van onderhoud aan uw bomen. Naast het snoeiwerk kunnen wij ook zorgen voor het versnipperen en afvoeren van het vrijkomende tak- en stamhout.

MONUMENTALE BOMEN
Bij Boomwereld bent u aan het juiste adres voor het onderhoud van deze indrukwekkende bomen. Met behulp van klimtechnieken of middels een hoogwerker kunnen wij op een veilige manier het juiste onderhoud aan uw boom plegen. Wij voeren het snoeiwerk zo uit, dat de natuurlijke vorm van de boom gehandhaafd blijft. 
VORMBOMEN
Onder andere de dak plataan en de lei linde hebben minimaal een maal per jaar onderhoud nodig. Deze onderhoudsbeurt is in de blad loze periode. Met een extra onderhoudsbeurt in het groeiseizoen zien de bomen er weer verzorgd uit.
BOMEN VERWIJDEREN
Vaak zijn bomen die weg moeten te hoog of te breed voor een vrije val. Wij kunnen voor u op een veilige en verantwoorde manier deze “moeilijke” bomen weghalen. Per opdracht zal worden afgewogen of het werk klimmend kan worden uitgevoerd of dat het praktischer is om gebruik te maken van een telescoop- of mobiele kraan.
TUIN/WINDSINGEL
Als u door de bomen het bos niet meer ziet in uw eigen tuin, dan kunnen wij u, naast het boomonderhoud, ook van dienst zijn met het snoeien van hagen, heesters en windsingels.

51.55456846711376

Contact

Neem contact met ons op!